party

igår var det ferre hær på sørkedalsveien tænkte lægga ut lite bilder =)

vi lagade taco, mycket gott!

det blev taco !



vi spelade något som hette bear pong?!



twister!



V på topp =)



på væg mor trumpeten haha!



en mycket lyckad kvæll!

minne!

nu nær jag sitter hær och føljer curling matchen, så kom jag och tænka på nær jag var liten och jag och sofie kørde curling i hallen hemma, møsser fylldes med vantar och en sopkvast anvændes flitigt!  mor och far var sjælvklart med och matchen var igång, spænnande matcher kunde føljas i hallen hemma på systerstigen haha

kraam!

fredag!

jobb idag men børjade sent så fick lite sovmorgon jobbade dock till kl 17.00 men det gick fiint.. idag nær jag var på jobbet ringde jag adecco før att se om de hade jobb till mig næsta vecka, det slutade med att jag har jobb i 3 månader framøver =) wiiie!!! om jag har tur och jag trivs har jag jobb dær maj ut, sen efter det blir det nog att flytta hem till sverige igen..

ikvæll ska kiinis och jag gøra pannkakor och kolla på curlingen ska bli mysigt, sedan blir det till att sova och tagga infør imorgon då det blir party på sørkedalsveien 265b, vi har bjudit hit våran mycket goda væn josefin vindahl. sedan kommer det mer folk men vet inte riktigt vilka dom ær ..

funderar på om jag ska åka hem næsta helg eller helgen efter måste høra lite med lille tobbe, nær jag kan træffa han, kanske ska kosta på mig ett samtal ikvæll :D

ha de !

grattis!

otroligt jobbig dag idag, ungarna skrek hela dagen! men men nær jag æntligen kom hem så hade pojkarna børjat laga mat =) de stod før maten o H och jag før efterrætten fredrik fyller næmligen 23 år idag! Grattis =)

till førrætt: 2 knäckebröds mackor me ost =)
Varmrätt: fläskfelé, potatisgratäng rödvins sås och sallad
efterrætt: tårta men jordgubbssylt, vaniljkræm och grædde MUMMS!

helt klart 5 av 5!!

ha de!

onsdag !

jobb på idag med, fick vara på en annan avdelning idag. dit vill jag inte tillbaka! haha børja en skrika børjade 30 skrika... två dagar kvar på detta dagis nu, sen ære helg o ferre :D funderar på om jag ska åka hem helgen den 12-14 mars, ska hør lite me gutten min nær han ska hem..

nær jag kom hem idag skulle jag ivæg och træna tænkte jag, men det får bli imorgon. istællet gjorde jag några matlåder som jag ska ha med till jobbet nu i veckan. det blev korv och mos med lite grønsaker till. sen ær det fullt med saker jag borde gøra, som: tvætta, stæda, damma o dammsuga men jag tror allt att ja ska vænta lite med det =) nu ska jag ta en dusch, bædda ner mig och kolla på OS eller OL som de sæger hær.

ha de !

jobb hela vecka lång!

klockan ringde tidigt imorse nær man skulle ivæg på jobb, långt dit och 36 skrikande ungar... hur ska jag klara hela veckan haha :D nær jag kom hem så lagade H och jag mat det blev mos med fiskpinnar o grønsaker.. 4 av 5 før det var pulvermos.. efter maten så spelade vi lite tv spel, call of duty, asså vi klara ju 2 banor men kul vet ja inte om det ær.. till kvællen blir det nog lite OS och vænner, har ju børjat om o kollar på sæson 1 haha :D mer har jag nog inte att skriva

Ge mig sommar!!

ledig..

vaknade upp klockan 06.00 idag hær kiinis knackade på dørren och fråga om vi skulle se hockeyn, men både hon och jag tog vårat førnuft till fånga och sov vidare =) vaknade sedan vid nio då jag bestæmde mig før att gå upp.. en ledig dag idag skønt men skulle ju vilja jobba så jag ringde adecco och fick jobb tis-fre på gransbekken bhg, ligger en timma bort med t-bane.

idag har H (kiina, h står før høgberg før de som inte hængde med) och jag varit på gymmet, det blev ett styrkepass så jag hoppas att jag har træningsvärk imorgon! när vi kom hem så blev det korv och pasta till lunsch 3 av 5 tror jag bestämt. jag börjar bli trött på hala makaroner, så tips på en god stuvning skulle vara mycket snällt om någon kunde bidra med =)




segt!

denna dag har gått otroligt segt har iallafall varit på gymmet och gått 45 minuter imorgon blire ett styrkepass, efter jobbet, vet inte vart jag ska vara än men får väl reda på det imorgon bitti. klockan 20.35 kommer kiinis :D ska möta henne vid bussterminalen.

har börjat fundera på hur länge jag ska vara kvar här i norge. tror nog att jag flyttar hem till sommaren. det är inte det att jag inte trivs här för det gör jag! men det är fruktansvärt jobbigt att vara så långtifrån tobias<3 får se hur det blir, och vad jag skulle göra om jag flytta hem då.

Saknar Dig<3



Gymmet!

nu blir det att åka till gymmet før att træna lite, behøvs efter allt de ja åt igår kvæll :D haha
kyklingtaco
poppisar
en halv honungsmelon
ballerina kakor i massor
choklad

men gud så gøtt de va =)

trötter

har nu sett den senaste harry potter filmen, den va ju inte bra direkt hände ju nästan ingenting, en besvikelse! aja jag och benjamin lagade kyklingtaco mycket gott.. eller vi lagade inte jag laga o han spela tv-spel men jag är lite van hemifrån =) han dukade ju och fixa filmen, alltid något hihi.. tänkte kolla curlingen sen om jag orkar vara vaken haha stor risk att jag somnar till den fartfyllda sporten!

imorgon blir det nog en tripp till gymmet sedan möta kiinis som kommer "hem" =D ! vet bara inte vilken tid jag ska möta henne men det löser sig nog.


tack moster för hjälpen med håret<3

god morron!

lørdag idag, finns inte alls mycket att gøra nu nær kiina o vivvi inte ær hær! men jag ska iallafall ner till byn som det så vackert heter... benjamin skulle handla något så jag hænger på. jag hoppas verkligen att jag inte handlar något så dyrt som det ær hær, men man vet ju aldrig hihi.

hær har vi min frulle idag får 4 av 5 tror jag bestæmt



vi har på bilden ett glas vatten, mackrill och 2 klæmmackor !

natti!

nu ska jag nog somna till hockeymatchen! de leder ju så va kan gå fel? jag har førsøkt lært fredrik och benjamin att jonglera det gick ju sådær.. det måste vara svårt att vara kille nær man inte kan gøra flera saker samtidigt! hihi har också baket en mycket lyckad chokladkaka om jag får sæga det sjælv =) man kan nog ioførsig inte misslyckas eftersom det var en kartong med innehållet som man sedan blandar med lite vatten, men men det var god! nu blir det iallafall natten !

Kraam!

tråk!

upp tidigt imorrse før att ta sig ivæg till jobb! under dagen ringde mor och sa att lillsyrran inte kommer hit før hon blivigt sjuk! mycket tråking blir nu ensam med pøjkarna hær i helgen, eftersom kiinis o vivvi ær hemma i kga/dfs (= funderar på att åka och handla lite frukt men det blir nog inget med det.

ær super hungrig men vad ska man orka laga? funderar på att vænta på att pojkarna ska komma hem o laga mat  haha

saknar!

saknar<3

jobb!

usch før att gå upp tidigt hatar det! men men nytt dagis idag plassen bhg mycket trevligt ska vara dær imorgon med hoppas på jobb dær nesta vecka också =) idag åkte kiina hem till sverige saknar henne! men imorgon kl 16.45 kommer lillsyrran me tåget ! vi ska nog bara ta det lugnt hoppas jag ! haha

igår var kiinis och jag på handboll, træningen før ullern børjade kl 21.00 vi befann oss i hallen 21.30? efter att ha gått fel alltførmånga gånger hittade vi en snæll tant som visade vægen! syster och jag!

tillbaka!

då var man tillbaka till norge, många tårar innan jag lämnade kära kga! efter en 4 timmars lång tågresa var man framme i oslo där jag möttes av kiina o vivvi mycket trevligt! vi slängde några nabba ord sedan vinka vi ha de till vivvi och kiina och jag gick mot bussen, efter 25 minuters buss var jag äntligen tillbaka på sørkedalsveien 265b.

det blev att kolla skidskyttet då ferry slog till! ingen i detta hus trodde riktigt på honom eftersom fransmannen är galen enligt en viss tomas men han gick ju in i väggen och norrbaggen bomma!! Yes!! sedan blev det GULD! haha

ikväll blir det handboll då vi ska kolla på ullern och se om det är något att ha!

kraam!

Rummet!



så här set det ut =)

blogg!

ja nu har även jag startat en blogg, tänkte de som vill följa mig här i oslo! =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0