i väntan på pappa tord :D

nu var allt klart bara pappa som saknas, han ska vara här om 20 minuter :D !! ska bli skönt att flytta hem men kommer sakna så mycket här i oslo! spec alla mina barn!! kramade alla på jobbet hejdå sedan till adecco för att fixa det sista ( ja vivvi ditt papper är fixat ) och nu sitter jag i köket och väntar!

ha de !

snart

snart är det hemflytt! imorgon vid denna tid är jag nog hemma, eller iaf i Sverige! ska bli så skönt att komma hem :D packat ner allt i lådor nu, bakat en chokladkaka som barnen ska få imorgon, kommer sakna några av dem! men men så är det.

börjar jobbet 07.30 imorgon slutar 15.00, då blir det att ta tricken till adecco för att lämna lönepappret för mig och vivvi. sen hem packa ner det sista sen kommer far hit kl 17.00, då slänger vi in allt i bilen och åker hem !

ha de !

packning!

nu har packningen dragit igång, allt ska ner i lådor, väskor, påsar! på fredag kommer far och lillsyrran och hämtar hem mig! ska bli så gött att åka hem nu :D kiina och vivvi åker hem på fredag morgon i vivvis volvo, men jag har ju en arbetsdag kvar då så jag får vänta några timmar med att åka hem. men nu hör jag här att de planerar hemflytten tidigare redan torsdag kväll! va äre för stil då?? lämna mig kvar här en hel natt! haha men men får ju pengar för en dag mer än er! HA! som om det skulle väga upp att få åka hem tidigare?! öh nej! aja inget att göra åt.. på fredag får jag träffa Älsklingen med, åh jag längtar känns som evigheter sen vi sågs!!!



snart tar 91:erna studenten, inte alls avundsjuk! ett år sen vi sprang ut, faan va tiden går fort!! även fast det ite känns så just nu hihi...

ha de !

hahahah !



vivvi hittade detta klipp hahha! tårarna rinner hihihi!

REKORD!!


jeg tuller bare



kvällsaktiviteten i Røa!

myskväll!

sitter här i röa med mina underbara flickor och dricker några cider och njuter av sista helgen här i norge, snart hemfärd ska bli så ortoligt gött att komma hem, sen fyller ju tobias 20 när jag kommer hem :D blir till att fira han, sen ledig i någon vecka sen börjar jobbet igen! det har varit underbart väder hela helgen hoppas på att det fortsätter så.



rekomenderar inte denna cider!! haha

8 dagar kvar!

lite dårligt med inlägg här känner jag, men det är ju så tråkigt att blogga haha! kommer inte bli någon storbloggare av mig inte ! men iallafall, varit hemma, firade Kiina som fyllde 20!! GRATTIS!!!!!!! vi firade henne på lördagen ska lägga in lite bilder tänkte jag :D sen träffade jag Älsklingen med! saknar! men snart går flytten hem, bara 8dagar kvar! var på intervju det gick galant så nu ska man se hur man ska göra efter sommaren. har varit 17 maj med, Grattis pappa!!!!! och hurra norge, nationaldagen var väl sådär, massa folk men de va ju kul och se hur de gör här haha :)









kubbspel blev det, här har ni förlorarna! de kom sist tråkigt ! hihi


det gick dock inte så bra för lag tirgarna heller, en tredjeplats


och här är de som vann, inte alls värda segern! två av sina matcher vann de på att någon slog ner kungen, tråkigt när det behöver bli så ! haha




<3

10/5

sovmorgon idag jobbade senvakt, imorgon blir det samma sak :) skönt på morgonen när man får sova men när man måste vara kvar till 5 så är deet inte så kul längre! haha, men men bara att stå ut nu, inta alls långt kvar innan flyttlasset går hem :) idag när jag kom hem gjorde jag mat, blev korv wook och nudlar.. helt ok! sen har vi bakat en blåbärspaj och en äpplepaj! super gott! vill bara att det ska bli ondsag så man får sätta sig på tåget hem! nu väntar jag på att älsklingen ska logga in lite på msn sen blir det sängen för mig!

ha de !

8/5

igår kväll gjorde kiinis och jag torsk med potatis och sås, lyckat haha!! sen skulle vi kolla talang men tv:n ville inte funka, så de sket sig ju.. då pratade vi men vivvi och bestämde att vi skulle gå och möra varandra, så på med skorna sen ut på promenix, för er som inte vet så bor vi rätt långt ifrån varandra haha. men vi möttes mellan smedsta och borgen sedan bliv den donkan där vi köpte glass.. trevlig kväll!

idag blire handboll för hela slanten! vivvi kommer snart då ska vi ut i solen och spela musik, gyllene tider enligt henne haha.. sedan in och se SM-finalerna i handbollen som det blir kyklingtaco till.. mumms!!!

6/5

inte långt kvar till flytten går hem nu! längtar! men imorgon ska jag lämna in CV på jobbet och söka tjänst där efter sommaren, söka kan man alltid göra :D, får se vad det blir av det. saknar min Tobias någe otroligt just nu, men det är bara att bryta ihop och komma igen som han skulle sakt <3. imorgon är det äntligen fredag slutar rätt sent men har inge spec planerat så det gör de samma..



<33

ha de !

5/5

idag har det varit en skön dag, soligt väder hela dagen tillskillnad från igår, då det var snöstorm närsan hela dagen! har inte så mycket att skriva, på lördag kommer vivvi hit för vi ska se handbollen och mysa, mer än så har jag inte planerat haha. ränknar bara ner dagar nu, tills flytten hem till kga sker bara 23 dagar kvar nu :D

ha de !

3/5

jaha nu var det maj, årets dyraste månad, 13/5 är det kiina som fyller sedan 17/5 är det fars tur att fylla år, vi fortsätter sedan men mor som fyller den 26/5 dagen efter den 27/5 är det lillsyrran som fyller, sedan den 29/5 är det älsklingen som fyller! många födelsedagar = mycket tårta:D hoppas det blir smörgåstårta det absolut godaste man kan äta tror jag allt :D

var hemma i helgen träffade familjen och vänner, fredagen var jag bara med familjen och tobias, lördagen firade vi mackan som fyllde 20! sedan söndagen blev det lugnt, sa hej då till tobias :( sedan åkte bussen 17.00 tillbaka till oslo. kommer hem igen den 12/5, åker med tåget när jag slutat :) blir hemma tills den 16 maj tror jag, för den 17 maj vill vi självklart vara här i norge för att se hur det går till :)

ha de !


RSS 2.0