28/4

jobbig men lugn dag idag. lugnt på jobbet men har varit trött hela dagen, förmodligen för att klockan ringer allt för tidigt ! till helgen blir det att åka hem till karlskoga 19,36 kommer jag till degerfors, men man känner ju SJ, så räknar med försening på det. tobias har lovat att hämta mig i dfs mys! på fredag blir det bara att ta det lugnt, lördag ska vi fira mackan som fyller 20. sedan ska jag kolla oom jag fortfarande kommer i min balklänning, haha spännande! de va nog allt!

ha de !

tisdag

idag var det jobb som vanligt, inatt väcktes jag iaf inte av någon russ buss som stannar utanför huset och lämnar av folk! en russ buss är typ studentbuss, studenterna åker runt i bussar och festar i en månads tid! här skulle man tagit studenten! haha det är så jag har förstått det iaf haha :D






sjukt va pengar de lägger på dessa bussar men de äre säkert värt :D

ikväll ska vi laga mat tillsammans här i huset sen ska vi se handboll klockan 20.00 ystad spelar ! sedan hoppas jag med få prata lite med tobias ikväll, får se om han har möjlighet att logga in

ha de !

sommarens mål =)

vivvi och jag sitter och planerar allt som ska gøras i sommar haha hær kommer listan ;D

  • grillfest hemma hoc vivvi
  • fest i stugan (självklart en lugn mys fest med bara de närmsta vännerna, så mor, far jag hoppas det går bra hihi :D)
  • inlines runt sjön!
  • gå runt sjön =)
  • campa/övernattning i någon form
  • försök till kryssning
  • myskväll med flickorna
  • boda borg! vi behöver några utmanare :D
  • beach handboll!
det kommer kanske läggas till något, ska försöka fixa allt detta haha får se hur det går :D

ha de !

helg

fredag var det jobb som vanligt, men efter jobbet åkte jag till oslo S för att hämta upp lillsyrran som kommit på besök. kvällen blev lugn förutom när vi skulle till kiwi för att handla, då kommer först 2 polisbilar och en ambulans som svänger in på bogsta camping, efter det kommer 2 brandbilar, sedan 2 till polisbilar, en ambulans, rökdykare, fler polisbilar och sendan en brandbil till! vet ej vad som hände men får väl läsa det i någon tidning eller nått.

lördagen, upp tidigt för att träffa vivvi på "stan" shoppning stod på schemat! jag hade ju tänkt att bara köpa EN sak men så blev det inte, kom hem med, ett par jeansshorts, ett par baggejeans, en vanlig tröja, ett par tunna mjukisar och hudsalva =) men det känndes super bra att handla lite ! sedan åkte vi alla hem till oss för att laga mat, det blev kotletter med pasta och sås till. efterrätten bestod av glass och chirre med dipp, gott gott gott. just ja vi var på marknad md där kunde man göra ett sundhetstest men fick stå på nått och sen mätte de allt i kroppen, jag var helt normal och skulle fortsätta som jag gjorde, jag har ju nästan sutte still i 5 månader haha lite träning på gymmet då, men det var ju skönt att höra haha!

<3

ha de !


onsdag

jobbade sen tur idag så fick sovmorgon! mycket skönt, lugn dag på jobbet 10 barn 2 fick gå hem, en hade fått vattkopper!! och den andra 40 graders feber.. när jag kom hem gjorde kiina och jag pannkakor inga fel. i övrigt inget nytt, ska hem den 30 april.



ha de !

segt

seg dag ligger bara i sängen och väntar på att tiden ska gå, vill bara att dessa sex veckor ska gå i rasande fart så man kommer hem. nästa helg kommer nog lillsyrran hit, mycket trevligt då min rumskamprat ska på besök hemma i kga. funderar på att gå upp och göra mat, blir väl korv som vanligt.. funderar på att ta en promenad idag iaf så jag inte bara ligger inne hela dagen. måste även plocka in all tvätten, inte alls på humör för det. skulle vilja prata lite med min pojk så om du läser detta kan du väl vara lite mer vid datorn om tiden finns =)

ha de !

sovmorgon

hade ju sovmorgon idag men självklart vaknade lina tidigt och kunde inte somna om! så kl 09.00 gick jag upp och gjorde havregrynsgröt, kollade på några vänner avsnitt och bestämde mig sedan för att ta en promenad. hittade en trevlig liten sväng vid sjön uppe vid bogstad camping. gick 45 minuter skönt, dock lite kallt.



fortfarande is på sjön ju, jag som trodde sommaren var här :D

igår kväll blev det tacko mys med kiina trevligt, det blir samma sak ikväll för vi har massa tacos kvar hihi sedan är det handboll vid kl 16.00 som vi tänkte titta på, annars ska vi nog bara ta det lugnt.



ha de !

då var det fredag igen

helg, super gött ska sova i massor! jobb idag rätt lugn dag, med lite barn skönt det med ibland. ikväll ska kiina och jag göra taco och kanske kolla någon film, vem vet :D har städat och plockat i mitt nya rum, tvättar en vit tvätt och snart ska den mörka in, är på städhumör, det kommer sällan men när det väl är här, är det bästa att göra allt eftersom det nog dröjer innan humöret kommer tillbaka igen :D ska nog åka hem sista helgen i april, måste bara få tag i pojkvännen så det är säkert att han ska hem då :) sedag ska jag hem helgen efter det med, fest med flickorna är planerat då, eller sanna och jag har iaf planerat lite.. sedan helgen efter det ska jag med hem för då fyller Bästisen 20!!! sedan är det inte långt innan jag flyttar hem helt ! :D längtar!! 6 veckor kvar sen blire hemfärd!



sommaren är här !



mumms!!



twister! haha

mer bilder kommer någon gång haha de tar sin tid :D

ha de !

syk?

fick igår reda på att ett barn hade fått vattkoppor! jag har ju inte haft det som barn så nu kommer jag väl bli dundersjuk! det tar 2 veckor innan det bryter ut så vi får väl se den 27 april hur det blir. herre gud tycker att det kliar överallt! så nu har vivvi och kicki visat bilde och lästa fakta för mig, känns ju jätte bra?!

ha de !

onsdag

nu har ju bloggen legat lite på is här så tänkte skriva lite, jag och kiina har flyttat ner i källaren skönt nu när värmen kommer, lite svalare här nere =). otroligt härligt väder här i oslo, sommaren är på väg! grillning två dagar i rad nu, idag blev det grillning med våran kära vän josefin, korv, köttbullar, hamburgare, pommes, paprika och squash super gott!!

igår kostade josefin, kiina och jag på oss en sallad i vårvädret vi satte oss på en plats i solen och åt salladen vi köpt, super gott och mycket trevligt! bilder kommer väl någon gång, har inte orka att ladda upp dem nu :D

ha de !

tillbaka i oslo

jobbat idag är super trött blir en tidig kväll, det var toppen att vara hemma träffa familjen vännerna och tobias<3 funderar på att åka hem till helgen med, för lille tobbe och jag har inte firat våran 3års dag men får se hur det blir. hemma så har Rozzy flyttat in, får se hur länge hon får/kan stanna :D Rozzy är alltså en hund haha skriver mer senare eller imorgon kommer inte på något haha

ha de !

hemma!

gick upp tidigt  igår för att sätta mig på en buss för att komma hem ! väl hemma mötte far och syster mig vid dfs, och vi åkte in till örebro,, hittade ett linne, en randing tröja och ett par jeanskortbyxor. när jag kom hem från örebro åkte vi förbi farmor och farfar fick men oss raggmunk hem :D super gott!!! hämtade sedan tobias i degerfors <3 vi åkte vidare till martinez sedan körde jag pojkarna till hotellet..

idag blir det att äta påsklunch hos erik och Irene, efter det blir det 3års mys med älsklingen<3

ha de !

RSS 2.0