2011-03-14

här händer det inte mycket.. haha men iaf, det som har hänt det senaste tiden är väl, att jag har jobb så länge jag vill, känns fruktansvärt bra!! sen har jag varit hemma och träffat mitt <3 tråkigt att åka tillbaka hit men ska ju hem på fredag igen så det går allt bra. ögonfluss har jag åkt på med.. men så är det att jobba på dagis.

lillsyrran visade mig en sida med lite olika saker på, så nu blev jag sugen på att beställa hem lite fin heminredning, men detta får vänta - http://o-rasa.se/inredning/vit-inredning

solen skiner ialla fall ute och det börjar dra sig mot vår!!! ska bli underbart att kunna ta fram vårkläderna!ha de !

2011-03-03

imorogn är det fredag!! underbart en vecka till har gått och vi ahr snart varit här i en hel månad.. imorgon kl 21.36 kommer pappa och fisan till mig här i oslo, ska bli superkul :) ska kolla VM och mysa här i lgh. therese åkte hem i onsdags och louise åker hem imorgon, så efter jobbet blir det hem och städa sen möta familjen vid centralen. imorgon på dagiset blir det karneval, detta innebär att alla ska vara utklädda och det är "fest" vi ska äta bollar som det heter på norska, det är typ bullar, sen är det olika lekar tror jag. jag själv ska vara utklädd till indijan. annars har det inte hänt så mycket mer här borta..

ha de !

RSS 2.0